Afspraken

Afspraken

Goede afspraken maken een samenwerking aangenamer. Zo weet je wat je van de lesgever mag verwachten én wat wij van jou verwachten. Lees zeker eerst de afspraken voor je inschrijft. 

1. Betaal het lesgeld op tijd

Gelieve de betaling voor de start van de eerste les in orde te brengen. Je betaalt het volledige lesgeld op het rekeningnummer BE63 9501 6403 4308.

2. Koop op voorhand een 10-beurtenkaart

Aangezien de inkomprijs voor het zwembad niet inbegrepen is in het lesgeld, is het aangeraden om een 10-beurtenkaart aan de kassa te kopen. Koop dit op voorhand zodat je op tijd bent voor de zwemles. De aankoop van zo'n kaart is uiteraard geen verplichting. 

3. Wees op tijd

De lessen beginnen exact op het aangegeven uur. Heeft uw kind zwemles om 10u? Zorg dan dat je kind enkele minuten ervoor in badpak of zwembroek in de kleedkamer op de lesgever wacht.

4. Draag de juiste zwemkledij

In het zwembad dragen de jongens een aangespannen zwembroek. Losse shortjes zijn verboden. Meisjes mogen een badpak of bikini dragen. Bekijk hier het Reglement zwemkledij voor Antwerpse zwembaden.

5. Contacteer de lesgever op een later moment

De ouders kunnen de lesgever spreken als ze vragen hebben of feedback willen over hun kind. Let er wel op dat er na de zwemles van jouw kind nog andere zwemlessen doorgaan en dat de volgende kindjes al klaar staan om te gaan zwemmen. De lesgever heeft dus meteen na een zwemles weinig tijd. Heb je vragen of wil je weten hoe uw kind het doet? Je kan ons altijd een berichtje sturen via Facebook of WhatsApp. De zwemlesgever zal zo snel mogelijk antwoorden.

6. Meld afwezigheid van je kind

Kan je kind niet naar de les komen door ziekte? Stuur ons een doktersbriefje via Whatsapp en de les wordt terugbetaald of op een later moment ingehaald. Doktersbriefjes die retroactief worden voorgeschreven, worden niet aanvaard! Feestjes, uitstappen, vergeten, vakantie, verhuizen, etc. worden als ongewettigde afwezigheid genoteerd en worden niet terugbetaald en niet ingehaald. In geval van corona wordt een les alleen ingehaald of terugbetaald bij een positieve test.

Tijdens de schoolvakanties zijn er geen zwemlessen.

7. Bevestig op tijd of je een verlenging wilt 

Na het einde van een lessenreeks kan je meteen inschrijven voor een verlenging. Je krijgt altijd voorrang op nieuwe klanten wat betreft groepje, zwemdag en -uur. Als je niet bevestigt, gaan we ervan uit dat je geen verlenging wilt en verlies je je plaats.

8. Blijf voor het voetbadje (alleen in zwembad Plantin Moretus, Borgerhout)

In het zwembad van Plantin Moretus blijft je voor het voetbadje. Met kleren in het zwembadgedeelte is verboden. (= een zwembadregel)